Noch vissen noch vlees of manifest hybride feminisme

Voor de eerste date kwam je bij «Nalimeny» pony, Verbergend verstopt enigszins gelanceerd Andrercat, de favoriete comfortabele kruisen bezet de geachte plaats in de gelederen van tijdelijk ongebruikte schoenen, die plaats biedt voor koude en gladde Oxfords, en de favoriete sweatshot met de Cumira Print op het podium moest worden vervangen door Polo.

Het blijkt dat het nodig was om het na het wassen te strijken, en niet twee weken later.

«Hoe is goed dat bekende dames van de binnenlandse morserij met de adolescentie niet bezwijken voor de provocaties van gekke feminiërs, die door het beschaafde deel van de planeet lopen, en niet schreeuwen bij elke zittingsman van mannelijk chauvinisme over gelijke rechten» – Ik dacht dat Nikolai en ging twee uur eerder uit om tijd te hebben voor een datum om mijn nieuwe liftbak te wassen met een naamplaatje van de Japanse fabrikant.

Uur rijden in een uurpiek, om 6 uur om te werken, goed, als je tijd hebt om te slapen horloges 6, weekend alleen in een week. 20 minuten wachten, men zou tijd kunnen hebben om te roken en de geur van de toverstaf van kanker zou niet zo helder zijn voor haar parochie, maar ze wist heel transparant te hint «Geur sigaret – Dit is walgelijk, ik hoop dat je deze smerige niet zult roken». Of de zaak waterpijp is. Of het nu 3000 roebel is.

Totaal 30 minuten later stuurde haar lichte gang met nauwelijks merkbare slip op Sobyaninskaya-tegel op hoge hakken elegant u naar de rechterdeur van het stalen paard, omdat de deur voor de dame zichzelf niet voor zichzelf zal openen.

Over de mooie, zwakke dames die het nodig is om voorzichtig te zijn, bieden ze ons niet alleen het recht van totale leiderschap.

— Oh, waarom besluit je plotseling zo’n auto te kopen?

— Nou, ik had een nieuwe Japanse auto nodig, betrouwbaar, snel en niet erg duur. Naar mijn mening vereisen meer premium-analogen te veel betaalde.

— Oh, nou, maar je hebt plastic als in een doos. Oh, jij bent zo «praktisch». Echt de auto niet gekoeld?

Dolbana-teef. Ik, in tegenstelling tot u, hoeft u niet het gezicht te verhandelen over de behoeften van uw beveiligde klanten van uw baas. Ik viagra prijs ploeg en bijten en verveel me voor elke roebel, terwijl je nog steeds een appartement betaalt terwijl je in het geschenk van een vader woont. En er is niemand om de kosten van mijn entertainment voor mijn entertainment te nemen terwijl ik foto’s gooi naar een netwerk met nieuw «Vrienden» na vergadering. En je hebt nog steeds genoeg arrogantie om me te duwen over het ontbreken van een sportsedan, de helft betaald door mijn badachtig. Oh wat ben ik. Het is noodzakelijk om een ​​heer te zijn.

Het idee van feminisme is vicious en dom, maar veel nauwer dan wat de attitudes in mijn vaderland zijn geworden.

Iedereen voor zichzelf, de inkomsten vandaag zijn hetzelfde, maar soms zijn meisjes nog gemakkelijker om een ​​warme plaats te krijgen.

In Europa kun je de initiator van relaties zijn, maar het meisje wil me samen met je voelen.

We hebben het natuurlijk niet over vette extremistische, schrikkende mannen door merkplekken van chips op roze xl-maten T-shirt.

Ze zullen zichzelf rustig betalen, zullen je in de bar bellen, als er een verlangen is om te zien en zelfs in de ochtend naar het huis kan rijden. Normale mensen begrijpen dat gelijke rechten evenveel taken impliceren. Inclusief tijdens de huwelijksspellen KOOM aan het einde en zijn «Vergaderingen – Pueleshka» rond ja in de buurt van het bed.

Ter vergelijking, het is de moeite waard om naar te kijken «wildheid» landen aan de

http://isbic.org/contact/

andere kant van de evenaar.

Hoewel, naar mijn mening, er geen dicker zijn in de ongelijkheid daar, als de ongelijkheid zelf.

Wil je voor je zorgen, zodat je niet wordt gekweld door hard werken, gevoed, gekleed, gereden en je kinderen hebt gemaakt? Dan de genade alsjeblieft in Barandju en in de keuken.

Mam leert een meisje om te koken en schoon te maken, goed te glimlachen, gedraagt ​​zich bescheiden en Chinno, respecteer hoe dan ook het mannelijke mening, want hij zal beslissingen nemen met betrekking tot uw bestemming en beveiliging.

Echter, de eigenaar van je vrije tijd zal ook jouw man zijn. Ofwel de meester van zijn tijd zonder je deelname.

Uiteindelijk kookt de BORSCH zelf niet.

Eerlijk? Heel, gelijkmatig eerlijk, evenals een apart account bij mijn Amerikaanse vriendin tijdens de volgende reis.

Maar de duivel van een sociale kant van ons leven is verborgen in hybride versies. Het is zo’n vicieus beeld van de houding van de vloeren vindt vertrouwen in de hoofden van onze mooiste en opgeleide meisjes.

"Je bent hier de sterkste en gezonde, dus wees vriendelijk Ga naar de winkel en koop me. En mijn favoriete watercapture vergeet niet. Morgen zorg je voor me en vermak me met je aanwezigheid op een plek waar ik in me ben geïnteresseerd, en niet het feit dat ik je in staat zal stellen om onder de rok te klimmen. Ik ben een zwakke vloer, dus je hoeft niet op me te zweren, het type van het werk verhoogt me gewoon wanneer je bij een ontmoeting met partners moet zijn. U wilt de zwakke inhoud niet verlaten aan het verblijf van verveling in uw appartement met Wi-Fi, laptop en tv. En kook je ongelukkige baby is helemaal niet Commilfo, ook bekende je. Dus bestelde eten uit het restaurant, ik zelf kan me niet schelen."

Jongens, zijn geen dwazen.

Hetzij meisje woont bij jou – «bro», Van waaruit je kunt gaan en compromissen in gezamenlijke hobby’s vinden, Laten we alles in onze plaats plaatsen, terug naar het clandistributiesysteem, en iemand zal stil zijn in de buis en heeft rustig veel plezier met een set van smaakmakers en vies linnen.

Er is geen derde. Vergeet niet wie neukt wie uiteindelijk is.

Connect

Luxe Living Realty
Luxe Living Realtys

Join mailing list

Receive our 900 Biscayne Bay Condos Monthly Report. Subscribe